Interieur huisartsenpraktijk

De huisartsen die vanuit eigen praktijken in de buurt nu een collectief gaan vormen hebben ons gevraagd te adviseren bij de inrichting van de praktijk. We hebben een voorstel gemaakt voor meubilering en stoffering van de diverse ruimten en een ontwerp gemaakt voor de gezamenlijke balie. De wachtruimte wordt gedeeld met de logopedisten.

De wens was om het interieur te maken op basis van lichte aardtinten. Vloeren, meubels en stoffering variëren in textuur en helderheid maar komen allen voort uit het zelfde palet.

Als herkenbaar thema is voor een nieuwe oranje huisstijl kleur gekozen voor de hele praktijk. De puur medische onderdelen als laboratorium, onderzoeksbanken en de service meubels zijn in deze huisstijl kleurstelling. De oranje kleur komt ook terug in onderdelen van de balie zodat voor bezoekers direct duidelijk is waar je moet zijn voor de huisartsen praktijk. De artsen nemen eigen spullen mee als aanvulling op de basis inrichting, waardoor iedere artsenkamer een persoonlijke uitstraling krijgt.

Opdrachtgever(s)

Huisartsenpraktijk Gezondheidscentrum Vrolikstraat

Oppervlakte

290 m2

Oplevering

Augustus 2014

Uitvoering

Sprank interieurprojecten

Delen: Share on Facebook Share on twitter Email

Huis van Portaal
Utrecht

Voor de hoofdvestiging van de woningcorporatie Portaal is een bestaand kantoorpand verworven. Het gebouw is omgevormd tot energielabel A en gereed gemaakt voor “het nieuwe werken”.

lees meer >>>

Montessori Lyceum
Rotterdam

Nieuwe toneelafscheiding Rotterdams Montessori Lyceum is aftrap voor vernieuwing.

lees meer >>>

IVKO Amsterdam

Het IVKO is na een paar jaar te zijn gehuisvest in een nieuw gebouw gestart met het aanpakken van ongemakken in het dagelijks gebruik.

lees meer >>>

Interieur Randstad Diemen

Het interieur van het hoofdkantoor van Randstad zal in de komende jaren in stappen veranderingen ondergaan. Als eerste stap zijn de begane grond en eerste verdieping vernieuwd met voorzieningen voor bezoekers en medewerkers.

 

lees meer >>>

Verbouwing en interieur Gemert

Het monumentale pand uit 1868 is gerenoveerd, nieuwe ramen en isolatie zorgen ervoor dat de woning voldoet aan alle duurzaamheids- en conforteisen van deze tijd. Daarnaast zijn de keuken en badkamer geheel vernieuwd. Er is aan ruimtelijkheid gewonnen met behoud van de historische kwaliteit.

lees meer >>>

Interieur Forumgebouw Wageningen Universiteit

© Quist Wintermans Architekten. Het interieur voor het hoofd onderwijsgebouw van de universiteit bestaat uit meerdere balies, de inrichting van collegezalen en de universiteitsbibliotheek. Naast het ontwerp van de custom made meubels is een belangrijke esthetische en technische bijdrage geleverd aan de vereiste tender voor het projectmeubilair.

lees meer >>>

Tafel boardroom

Nieuwe vergadertafel in een bestaande boardroom in het hoofdkantoor van een international. De tafel is voorzien van state of the art communicatietechniek waarbij videoconference een belangrijk gegeven is.

lees meer >>>

Bericht

Dank je Je bericht is verzonden, we zullen zo snel mogelijk reageren.[E]