IVKO Amsterdam

Het IVKO is een school voor voortgezet onderwijs waar diverse kunstvakken onderdeel zijn van het standaard onderwijsaanbod. Leerlingen krijgen alle mogelijkheid persoonlijke talenten te ontwikkelen. De school is sinds een aantal jaren gehuisvest in een gebouw aan de Rustenburger straat. Het gebouw is opgedeeld in leerdomeinen en kunstvaklokalen. In het dagelijks gebruik is gebleken dat het muziekvaklokaal, sommige domeinen, kantoorruimten en entree loge niet naar wens functioneerden.

In diverse overlegronden  met de school hebben we aanpassingen in het gebouw voorgesteld en deels uitgevoerd. De entree heeft een balie gekregen waardoor je als bezoeker nu een zichtbaar aanspreekpunt hebt. De administratie heeft nieuwe kantoorruimte en er zijn nu extra werkplekken en spreekkamers. De domeinen hebben we deels aangepast zodat ze in meerdere klassensamenstellingen optimaler gebruikt kunnen worden. Komend jaar wordt verder gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid van de domeinen waarbij tevens klassengrootte, roostermogelijkheden en samenwerking nader bestudeerd worden. Het doel is om met minimale ingrepen maximale bruikbaarheid te realiseren.

Opdrachtgever(s)

MSA, IVKO school Amsterdam

Oplevering

september 2013

Uitvoering

Bever bouw BV

Delen: Share on Facebook Share on twitter Email

Huis van Portaal
Utrecht

Voor de hoofdvestiging van de woningcorporatie Portaal is een bestaand kantoorpand verworven. Het gebouw is omgevormd tot energielabel A en gereed gemaakt voor “het nieuwe werken”.

lees meer >>>

Montessori Lyceum
Rotterdam

Nieuwe toneelafscheiding Rotterdams Montessori Lyceum is aftrap voor vernieuwing.

lees meer >>>

Interieur huisartsenpraktijk

In het complex Oranjepanden van Ymere zijn de begane grond en eerste verdieping aan de Vrolikstraat verhuurd aan een gezondheidscentrum.  De eerste verdieping wordt gedeeld door een huisartsen praktijk en een praktijk voor logopedie.

lees meer >>>

Interieur Randstad Diemen

Het interieur van het hoofdkantoor van Randstad zal in de komende jaren in stappen veranderingen ondergaan. Als eerste stap zijn de begane grond en eerste verdieping vernieuwd met voorzieningen voor bezoekers en medewerkers.

 

lees meer >>>

Verbouwing en interieur Gemert

Het monumentale pand uit 1868 is gerenoveerd, nieuwe ramen en isolatie zorgen ervoor dat de woning voldoet aan alle duurzaamheids- en conforteisen van deze tijd. Daarnaast zijn de keuken en badkamer geheel vernieuwd. Er is aan ruimtelijkheid gewonnen met behoud van de historische kwaliteit.

lees meer >>>

Interieur Forumgebouw Wageningen Universiteit

© Quist Wintermans Architekten. Het interieur voor het hoofd onderwijsgebouw van de universiteit bestaat uit meerdere balies, de inrichting van collegezalen en de universiteitsbibliotheek. Naast het ontwerp van de custom made meubels is een belangrijke esthetische en technische bijdrage geleverd aan de vereiste tender voor het projectmeubilair.

lees meer >>>

Tafel boardroom

Nieuwe vergadertafel in een bestaande boardroom in het hoofdkantoor van een international. De tafel is voorzien van state of the art communicatietechniek waarbij videoconference een belangrijk gegeven is.

lees meer >>>

Bericht

Dank je Je bericht is verzonden, we zullen zo snel mogelijk reageren.[E]