Datcha 1
Vrijstaand woonhuis

De woning combineert het beste van twee werelden. De kostprijs is vanaf het begin helder en toch heeft u de vrijheid de woning samen met ons, geheel aan uw wensen en de locatie aan te passen.

 

Deze vrijstaande, tweelaagse houten woning met kap is ontwikkeld in nauwe samenwerking met bouwkundige aannemers. Het is een ruime woning met een makkelijk vrij indeelbare plattegrond. Centraal in de woning is de trap gesitueerd. De eetkeuken grenst aan de voortuin en de woonkamer heeft middels een terrasdeur contact met de achtertuin. Via de entree komt u in het hart van de woning binnen, dit maakt het mogelijk de diverse woonfuncties van positie te wisselen. De buitenberging is gekoppeld aan een extra entree tegenover het toilet en kan gebruikt worden als bijkeuken waar je alle schoenen en natte kleding kan achterlaten. Op de eerste verdieping is de centrale badkamer met twee grote slaapkamers. De tweede verdieping onder de kap kan worden ingedeeld met twee ruime kamers en een opstelplek voor wasmachine en droger, maar kan ook als geheel vrij in te delen ruimte opgeleverd worden. De buitengevel wordt bekleed met verticale, verduurzaamde houten delen, die de woning een natuurlijke uitstraling geven. De kozijnen zijn zo op elkaar afgestemd dat de bewoners in overleg met de architect ramen en deuren kunnen verplaatsen naar gelang de individuele woonwensen. Materiaal en kleur van de gevel en kozijnen zijn af te stemmen op persoonlijke wensen en lokale verordeningen, de woning kan indien gewenst in metselwerk worden uitgevoerd. De woning wordt behangklaar opgeleverd. De badkamer is volledig ingericht met goed sanitair en tegelwerk, maar kan aangepast worden naar persoonlijke smaak en wensen. Alle keuken aansluitingen zijn aanwezig zodat u zelf een keuken kunt plaatsen afgesteld op uw eigen kookwensen. Het huis voldoet aan alle huidige (EPC)eisen en is voorzien van een installatie die eenvoudig aangepast kan worden aan toekomstige ontwikkelingen. De woning kan, afhankelijk van de locatie, als energieneutrale woning worden uitgevoerd. De gekozen opzet van de woning maakt het mogelijk de woning in korte tijd op locatie te realiseren zodat u het snel, uw nieuwe thuis kunt maken.Opdrachtgever(s)

Particulier

Oppervlakte

192 m2 [BVO] 126m2[GBO]

Omvang

Inhoud 488 m3
Delen: Share on Facebook Share on twitter Email

Oranjepanden Amsterdam

In de Oosterparkbuurt voert Ymere een grote vernieuwingsoperatie uit met renovatie en vervangende nieuwbouw. Op de kop van de Vrolikstraat en de Derde Oosterparkstraat hebben we een nieuwbouwproject met woningen, een gezondheidscentrum en een parkeergarage gerealiseerd.

lees meer >>>

Uitbreiding woonhuizen Nijmegen

Buren in een 30er jaren woonblok vinden elkaar in verbouwplannen. Twee woonhuizen van een drie onder één kap rijtje woningen in Nijmegen uit de jaren 30 zijn aan de achterzijde uitgebreid.

lees meer >>>

Verbouwing woonhuis
Veghel

In het buitengebied van Zijtaart (Veghel) hebben we een bestaande 70er jaren villa gerenoveerd. Naast een architectonische update met aandacht voor de bestaande kwaliteiten heeft de woning een ingrijpende technische upgrade ondergaan waarbij de duurzaamheid is verbeterd en het energieverbruik drastisch is verlaagd.

lees meer >>>

Datcha 2
Vrijstaand woonhuis

Deze drielaagse woning combineert het beste van twee werelden. We passen de woning aan op basis van uw wensen en de locatie. Zo krijgt u uw eigen woningontwerp waarbij de kostprijs vanaf het begin helder is.

lees meer >>>

Woonhuis Nistelrode

 

Aan de rand van het dorp is een bestaande boerderij uit de 50er jaren van vorige eeuw vervangen door een nieuwe langgevel woonboerderij. In het ontwerp zijn de hedendaagse woonwensen vormgegeven vanuit een historisch perspectief. De nieuwe boerderij sluit als archetype aan bij de oude langgevel boerderijen in de omgeving.

 

lees meer >>>

Woningen Ghijseland Rhoon

Levensloop bestendige grondgebonden woningen als aanvulling op bestaande woningvoorraad in de wijk Ghijseland te Rhoon.

lees meer >>>

Noormegen
Noors wonen in Nijmegen

Voor het project 'Plant je vlag' in de wijk Vossepels in Nijmegen Waalsprong hebben we in samenwerking met aannemer VBK ontwerpen gemaakt voor IkbouwbetaalbaarNijmegen (IbbN). De woningen zijn gebaseerd op het door VBK ontwikkelde systeem van de zogenaamde EC garantwoning.

lees meer >>>

Kolenkitbuurt Amsterdam

© Quist Wintermans Architekten. De Kolenkitbuurt in Amsterdam West is een buurt in transformatie. De bestaande bebouwing van voornamelijk portiek etage woningen uit de jaren zestig wordt deels gerenoveerd en deels vervangen door nieuwbouw.

lees meer >>>

Aquinohof Amsterdam

© Quist Wintermans Architekten. In Amsterdam Nieuw Zuid is op de hoek van de Rijnstraat, Lekstraat en Vechtstraat de Thomaskerk afgebroken. De vrijgekomen locatie heeft met de Aquinohof nu een nieuwe invulling gekregen.

lees meer >>>

Balboaplein Amsterdam

© Quist Wintermans Architekten. Tussen de Admiralengracht en het Balboaplein is een nieuw stadsblok met gemengde functies gerealiseerd.

lees meer >>>

Woningen Vroendaal Maastricht

© Quist Wintermans Architekten. Vroendaal is een stadsuitbreidingswijk aan de zuidoost rand van Maastricht, gelegen aan een prachtig heuvelachtig landschap dat zich uitstrekt tot aan Vaals.

lees meer >>>

Woningbouw Blok 6 IJburg Amsterdam

© Quist Wintermans Architekten. De 36 eengezinswoningen zijn verspreid over het bouwblok ingepast. Het bouwblok volgt daarmee de originele uitgangspunten die opgesteld zijn voor IJburg.

lees meer >>>

Woonhuis Eindhoven

Woonhuis van Duren, Driehoeksbos te Eindhoven, ėėn van twee(ling).

lees meer >>>

Woonhuis Eindhoven

Woonhuis Stegeman, Driehoeksbos te Eindhoven, ėėn van twee(ling).

lees meer >>>

Woonhuis Dommelen

Woonhuis Roothans - Verhappen aan de Monseigneur Smetsstraat in Dommelen, een heerlijk huis om in te wonen.

lees meer >>>

Groningen, woningen Tussendijken

© Quist Wintermans Architekten. Een rij van 121 grondgebonden woningen en 24 appartementen. Gelegen op de dijk aan het Damsterdiep vormt de rand van de wijk tussendijken. Het plan heeft een formele opbouw, die is geïnspireerd door de architectuur van de locale traditionele woonhuizen.

lees meer >>>

Bericht

Dank je Je bericht is verzonden, we zullen zo snel mogelijk reageren.[E]