JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

Wessel van Geffen architecten

Een architectenbureau, beperkt van omvang maar met een schat aan ervaring, vanaf initiatief tot en met oplevering en zelfs meer.

Wessel van Geffen architecten is als maatschap opgericht in 2012

Het bureau wordt gevormd door Tjeerd Wessel en Geertjan van Geffen. Beiden hebben we lange tijd als architect gewerkt bij Quist Wintermans Architekten te Rotterdam. Als architect-projectleider zijn we verantwoordelijk geweest voor de meest uiteenlopende projecten op het gebied van woningbouw, interieur, utiliteitsbouw en civiele kunstwerken. Deze achtergrond heeft ons gevormd tot allround professionals met kennis van zaken vanaf het eerste initiatief tot en met herbestemming.

Vanuit Tilburg werken we voor zowel professionele als particuliere opdrachtgevers. We verenigen de wendbaarheid van een kleine ambitieuze organisatie met de zekerheid van een ervaren professioneel bureau. Alle werkzaamheden, van eenvoudig advies tot  complex gebouw worden betrokken en vakkundig uitgevoerd. Niet enkel de kwaliteit van het eindproduct, het gerealiseerde ontwerp of de studie is ons doel. De weg daar naartoe, het proces, is minstens zo belangrijk. We willen met heldere zakelijke afspraken in een ontspannen sfeer met betrokken partijen samenwerken.

Tjeerd is een kei in het (voor)traject met gebruikers, instanties, inspraak en overleg en hij combineert dit met zijn passie voor architectuur. De kracht van Geertjan zit in de combinatie van architectuur, uitvoering en techniek. De samenwerking bestrijkt dus het hele vakgebied.

Een uitgebreid netwerk aan ontwerpers en deskundigen maakt dat we voor elke opgave het juiste team flexibel kunnen inzetten. Op dit moment werken we aan studies, ontwerpopgaven en verzorgen we de projectbegeleiding van een aantal werken in uitvoering.

  1. Bureau Tilburg
  2. Bureau Gemert
  3. Geertjan van Geffen